De originele barbell les. Een spierversterkende training voor het hele lichaam. Beschikbaar in het 30 en 45 minuten format.De workout met elementen uit Tai-Chi, Pilates en Yoga. Lenigheid,  flexibiliteit, en spierkracht. For body and mind ! BODYBALANCE FLEXIBILITY is de 30 of 45 minuten durende workout gericht op flexibiliteit.Een energieke en conditionele workout met behulp van de Step. BODYSTEP ATHLETIC is een 30 minuten workout waarbij de basis bewegingen op en rond de step gecombineerd worden met bijvoorbeeld Burpees. Een boost voor je fitness level !De Cardio dance workout die zich richt op plezier en conditie. Je beweegt op populaire hits, de beste classics en swingende latin beats. Een intensieve high-intensity interval training (H.I.I.T) van 30 minuten. Voor iedereen die keihard aan zijn of haar fitheid wil werken. GRIT STRENGTH, GRIT PLYO en GRIT CARDIO zijn de 3 verschillende varianten. Omdat GRIT een small group training is zijn de plaatsen beperkt (max 15 deelnemers).
Deelnemen aan deze lessen gaat daarom op basis van inschrijving (reserveren kan op de dag van de GRIT vanaf 06:00 's morgens).Gebaseerd op vechtsport technieken uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Een les gericht op het verbranden van calorieën. Tevens een geweldige workout om je core te versterken.

(30 en 45 minuten formats)Een pittige 30 minuten duren workout die gericht is op het versterken van je core en het verstevigen en strakker maken van buik-, rug-, en bilspieren.Een Cardio Dance Workout voor iedereen die graag danst. Uitdagende choreografieën op inspirerende muziek.LESMILLS TONE combineert blokken van kracht-,  cardio-,  en coretraining tot een complete en effectieve workout.Een fitnessprogramma voor beginners en gevorderden. Een conditionele les aangevuld met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.Salsa, Merenque, Samba, Cumbia, en de Regaeton ! Een uitdagende en vrolijke combinatie van dans en training.Jeugdprogramma's

FIT  2 - 3 jaar

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen (samen sporten met een ouder).

Bewegen op muziek voor de allerkleinsten, en spelenderwijs werken aan motoriek en ritme. 
Deze les wordt in de even weken gegeven
(1x per twee weken)

 

FIT 6 - 8 jaar

Volop variatie....dans, kicks, jumps, spel en enkele elementen uit de yoga. Spelenderwijs werken aan kracht, uithoudingsvermogen en motoriek.

 

FIT 9 - 14 jaar

Een combinatieles les waarbij tracks voorbij komen o.a uit de verschillende Les Mills programma's die Shape biedt. De conditionele games maken de les nog completer !

 

STREETDANCE 8 - 14 jaar

Drie kwartier uitdaging in het dansen op de hedendaagse muziek !