De originele barbell les. Een spierversterkende training voor het hele lichaam. Beschikbaar in het 30 en 45 minuten format.De workout met elementen uit Tai-Chi, Pilates en Yoga. Lenigheid,  flexibiliteit, en spierkracht. For body and mind ! BODYBALANCE FLEXIBILITY is de 30 of 45 minuten durende workout gericht op flexibiliteit.Een energieke en conditionele workout met behulp van de Step. BODYSTEP ATHLETIC is een 30 minuten workout waarbij de basis bewegingen op en rond de step gecombineerd worden met bijvoorbeeld Burpees. Een boost voor je fitness level !De Cardio dance workout die zich richt op plezier en conditie. Je beweegt op populaire hits, de beste classics en swingende latin beats. Een intensieve high-intensity interval training (H.I.I.T) van 30 minuten. Voor iedereen die keihard aan zijn of haar fitheid wil werken. GRIT STRENGTH en GRIT CARDIO zijn de 2 verschillende H.I.I.T. trainingen.
Omdat GRIT een small group training is zijn de plaatsen wat beperkter (max 15 deelnemers).Gebaseerd op vechtsport technieken uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Een les gericht op het verbranden van calorieën. Tevens een geweldige workout om je core te versterken.

(30 en 45 minuten formats)Een pittige 30 minuten duren workout die gericht is op het versterken van je core en het verstevigen en strakker maken van buik-, rug-, en bilspieren.LESMILLS TONE combineert blokken van kracht-,  cardio-,  en coretraining tot een complete en effectieve workout.Een fitnessprogramma voor beginners en gevorderden. Een conditionele les aangevuld met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.Salsa, Merenque, Samba, Cumbia, en de Regaeton ! Een uitdagende en vrolijke combinatie van dans en training.Jeugdprogramma's

FIT  2 - 3 jaar (momenteel geen lessen)

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen (samen sporten met een ouder).

Bewegen op muziek voor de allerkleinsten, en spelenderwijs werken aan motoriek en ritme. 
Deze les wordt in de even weken gegeven
(1x per twee weken)

 

FIT 8-11 jaar (donderdag)

Volop variatie....dans, kicks, jumps, spel en enkele elementen uit de yoga. Spelenderwijs werken aan kracht, uithoudingsvermogen en motoriek.

 

FIT 12 - 14 jaar (dinsdag)

Een combinatieles les waarbij tracks voorbij komen o.a uit de verschillende Les Mills programma's die Shape biedt. De conditionele games maken de les nog completer !