De originele barbell les. Een spierversterkende training voor het hele lichaam. Beschikbaar in het 30 en 45 minuten format.

Het gewicht aan je barbell bepaal je zelf waardoor het een toegankelijke les is voor elk fitheidsniveau.De workout met elementen uit Tai-Chi, Pilates en Yoga. Lenigheid,  flexibiliteit, en spierkracht. Body and mind ! BODYBALANCE-Flexibility  een 30 of 45 minuten durende workout gericht op flexibiliteit. BODYBALANCE-Strength heeft naast flexibiliteit een spierversterkend blok voor buik-rug spieren. Beide lessen worden afgesloten met een heerlijk moment van ontspanning.Een energieke en conditionele workout met behulp van de Step. BODYSTEP ATHLETIC is een 30 minuten workout waarbij de basis bewegingen op en rond de step gecombineerd worden met een 6-10 minuten durend werkblock. Een boost voor je fitness level !

De reguliere BODYSTEP is vergelijkbaar maar zonder het atletische stepblock.De Cardio dance workout die zich richt op plezier en conditie (niet complex).

Je beweegt op populaire hits, de beste classics, en swingende latin beats. 

45 Minuten sporten met een glimlach op je gezicht!

De naam SH'BAM zal vanaf 1 januari 2024 worden veranderd in LM-DANCE.Een intensieve, 30 minuten durende, high-intensity interval training (H.I.I.T). Voor iedereen die keihard aan fitheid wil werken.
GRIT STRENGTH (met Barbell),  GRIT CARDIO (zonder materiaal) en GRIT-ATHLETIC (mix van beide met een step en schijven) zijn 3 verschillende H.I.I.T. trainingen.
GRIT is een 'small group training'. De plaatsen beperkt (max 15 deelnemers).Een conditionele 30 of 45 minuten workout met vechtsport technieken uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. De les richt zich op het conditionele aspect en het verbranden van calorieën. Tevens is het een geweldige workout om je core te versterken.Oftewel….LesMills-CORE (vernieuwde naam)

Een 30 minuten workout die gericht is op het versterken van de core en het verstevigen en strakker maken van buik-, rug-, en bilspieren.

In de LM-CORE werken we met schijven en tubes (elastieken) maar zonder materialen is de les ook een uitdaging en daardoor toegankelijk voor iedereen.LEsMills TONE combineert blokken van kracht-,  cardio-,  en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een les vol variatie waarin je werkt op je eigen niveau.

De (Basic)Tone heeft een lagere intensiteit (low impact) maar upgraden tot een hogere intensiteit is een optie voor wie meer wil.Een 30 en 45 minuten cardiotraining voor beginners en gevorderden. Een conditionele les aangevuld met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. 

De (Basic)BodyAttack heeft een lagere intensiteit (low impact) maar upgraden tot een hogere intensiteit is zeker een optie voor wie meer wil.Salsa, Merenque, Samba, Cumbia, en de Regaeton ! Een uitdagende en vrolijke combinatie van dans en training.