Een low-impact op kracht gebaseerde workout geïnspireerd door Pilates, Barre en Power Yoga. Een dynamische workout voor het hele lichaam waarin je gericht op specifieke spiergroepen kleine, gecontroleerde bewegingen met veel herhalingen maakt. We gaan op zoek naar de hot spot van de beweging en blijven daar zo lang mogelijk om jouw kracht, coördinatie en flexibiliteit uit te dagen. Feel the burn! Step-II (freestyle les)

Een conditionele les waarin gebruik wordt gemaakt van een step (platvorm).

Een 30 of 45  minuten workout waarin stapsgewijs wordt opgebouwd naar een leuke eind-choreografie. Level II geeft aan dat enige ervaring met de step zinvol is.BodyFit (freestyle les)

Een combinatie van (basis)aerobic, spierversterkende training en stretches.
BodyFIT is minder intensief dan de meeste programma's die op het lesrooster staan en het heeft een lagere belasting.

Het is een toegankelijke, leuke en afwisselende les (wekelijks een andere invulling) op bekende muziek (mix). De lesduur is 45 minuten en de les staat op het rooster vanaf januari 2024.

 


De originele barbell les. Een spierversterkende training voor het hele lichaam. Beschikbaar in het 30 en 45 minuten format.

Het gewicht aan je barbell bepaal je zelf waardoor het een toegankelijke les is voor elk fitheidsniveau.De workout met elementen uit Tai-Chi, Pilates en Yoga. Lenigheid,  flexibiliteit, en spierkracht. Body and mind ! BODYBALANCE-Flexibility#30 is een 30 minuten workout gericht op flexibiliteit. BODYBALANCE#45 heeft naast flexibiliteit een spierversterkend deel voor buik-rug spieren. Beide lessen worden afgesloten met een moment van ontspanning.Een energieke en conditionele workout met behulp van de Step. BODYSTEP ATHLETIC is een 30 minuten workout waarbij de basis bewegingen op en rond de stepworden gecombineerd met een 6-10 minuten durend athletic block. Een boost voor je fitness level !

De BODYSTEP#30 is vergelijkbaar maar zonder het atletische block.Een Cardio dance workout die zich richt op plezier en conditie (niet complex).

Je beweegt op populaire hits, de beste classics, en swingende latin beats. 

45 Minuten bewegen met een glimlach op je gezicht!

SH'BAM maakt vanaf januari 2024 plaats voor LM-DANCE.Een intensieve, 30 minuten durende, high-intensity interval training (H.I.I.T). Voor iedereen die keihard aan fitheid wil werken.

Er zijn 3 verschillende GRIT's:
GRIT STRENGTH (met Barbell),  GRIT CARDIO (zonder materiaal) en GRIT-ATHLETIC (mix van beide met een step en schijven en/of barbell).
GRIT is een 'small group training'. De plaatsen beperkt (max 15 deelnemers).Een conditionele 30 of 45 minuten workout met vechtsport technieken uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. De les richt zich op het conditionele aspect en het verbranden van calorieën. Tevens is het een geweldige workout om je core te versterken.Oftewel….LesMills-CORE (vernieuwde naam)

Een 30 minuten workout die gericht is op het versterken van de core en het verstevigen en strakker maken van buik-, rug-, en bilspieren.

In de LM-CORE werken we met schijven en tubes (elastieken) maar zonder materialen is de les ook een uitdaging en daardoor toegankelijk voor iedereen.LEsMills TONE combineert blokken van kracht-,  cardio-,  en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een les vol variatie waarin je werkt op je eigen niveau.

De (Basic)Tone heeft een lagere intensiteit (low impact) maar upgraden tot een hogere intensiteit is een optie voor wie meer wil.Een 30 en 45 minuten cardiotraining voor beginners en gevorderden. Een conditionele les aangevuld met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. 

De (Basic)BodyAttack heeft een lagere intensiteit (low impact) maar upgraden tot een hogere intensiteit is zeker een optie voor wie meer wil.Salsa, Merenque, Samba, Cumbia, en de Regaeton ! Een uitdagende en vrolijke combinatie van dans en training.