De originele barbell les. Een spierversterkende training voor het hele lichaam. Beschikbaar in het 30 en 45 minuten format.De workout met elementen uit Tai-Chi, Pilates en Yoga. Lenigheid,  flexibiliteit, en spierkracht. Body and mind ! BODYBALANCE-Flexibility  een 45 minuten durende workout gericht op flexibiliteit. BODYBALANCE-Strength heeft naast flexibiliteit ook een spierversterkend blok voor buik-rug spieren. Beide lessen worden afgesloten met een heerlijk moment van ontspanning.Een energieke en conditionele workout met behulp van de Step. BODYSTEP ATHLETIC is een 30 minuten workout waarbij de basis bewegingen op en rond de step gecombineerd worden met bijvoorbeeld Burpees. Een boost voor je fitness level !De Cardio dance workout die zich richt op plezier en conditie (niet complex).

Je beweegt op populaire hits, de beste classics, en swingende latin beats. Een intensieve high-intensity interval training (H.I.I.T) van 30 minuten. Voor iedereen die keihard aan zijn of haar fitheid wil werken. GRIT STRENGTH (met Barbell) en GRIT CARDIO (zonder gewichten) zijn de 2 verschillende H.I.I.T. trainingen.
Omdat GRIT een small group training is zijn de plaatsen wat beperkter (max 15 deelnemers).Conditionele les met vechtsport technieken uit karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. De les richt zich op het conditionele aspect en het verbranden van calorieën. Tevens is het een geweldige workout om je core te versterken.

(30 en 45 minuten format).Oftewel….LesMills-CORE.

Een pittige 30 minuten workout die gericht is op het versterken van je core en het verstevigen en strakker maken van buik-, rug-, en bilspieren.LESMILLS TONE combineert blokken van kracht-,  cardio-,  en coretraining tot een complete en effectieve workout.Een fitnessprogramma voor beginners en gevorderden. Een conditionele les aangevuld met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.Salsa, Merenque, Samba, Cumbia, en de Regaeton ! Een uitdagende en vrolijke combinatie van dans en training.Jeugdprogramma's

 

 

FIT 12-15 jaar

Een 45 minuten combinatieles les waarbij tracks voorbij komen o.a uit de verschillende Les Mills programma's. Spierversterking, uithoudingsvermogen en lenigheid op motiverende muziek.

De conditionele games maken de les nog leuker !