Reserveer een plek voor een workout in de open lucht (en vanaf 1 juli ook weer enkele lessen binnen)!

Maximaal 14 tot 20 deelnemers per les.

Locatie buiten : Voor Shape op het terrein van CULTUS INN.

Locatie binnen : SHAPE

 

Hoe en hoe vaak kun je reserveren:

 
-Op zondagmiddag vanaf 14:00 kun je één les reserveren en de onbeperkt abonnementen mogen om 19:00 een twééde les reserveren.

-Verder kunnen de onbeperkt abonnementen dagelijks vanaf 08:00 kijken of er voor die dag nog plek is in een les en zich dan inschrijven voor éen les (alleen voor die dag).

-Verder mogen alle 1x per week abonnementhouders en flexabonnementhouders  1,5 uur vóór een les kijken of er nog plek is en dan een 'inhaalles' reserveren.

-Is er 1 uur voor een les nog plek....vul die op door je in te schrijven (lege plekken zijn jammer....) 

 


Lees het onderstaande elke keer opnieuw door al je een reservering maakt.

Als je bij één van deze vragen 'ja' antwoord kom je niet sporten.

Ook als je milde klachten hebt kom je niet sporten of zeg je je afspraak af (dat kan bij je profiel).

 

 

en verder mbt het sporten buiten en binnen:

 • Algemene regels: Niezen en hoesten in de elleboog..géén handen schudden...houdt 1,5 m. afstand !
 • Bij geringe klachten (neusverkouden, hoest, benauwdheid, smaak-geur verlies) blijf thuis.
  Heb jij (of je huisgenoten) koorts, dan blijf je thuis !
 • Deelname kan alleen op inschrijving (klik hier onder aan de pagina).
 • Registreren met je pasje is niet nodig als we buiten sporten, dat doen wij handmatig. Sport je binnen dan mag je weer zelf met je pasje registreren.
 • Ga thuis naar de wc en was thuis altijd goed je handen voor je komt sporten.
 • Geef aan als je gebruik wilt maken van het toilet. Na het gebruik van het toilet dien je zelf het toilet (alles wat je hebt aangeraakt) schoon te maken (desinfectie en papier staat klaar)
 • Kom in je sportkleding, neem een (grote) handdoek en een gevulde bidon mee (bij BodyPump buiten graag een extra (kleine) handdoek meenemen).  
 • Er kunnen slechts 3 personen gelijktijdig gebruik maken van de kleed/douche ruimte (ivm 1,5 meter). We adviseren de kleedruimte alleen te gebruiken als het nodig is. Wil je gebruik maken van de kleedruimte dan kun je dat vooraf aangeven bij de balie (wij plannen je dan in).
 • Er kan maximaal 1 persoon gebruik maken van de doucheruimte. Pas als die persoon weer in de kleedruimte staat mag een volgende persoon gebruik maken van de douche.
 • Bij regen of extreem weer zal de les buiten niet doorgaan, dit zullen we kenbaar maken op de nieuwspagina op de website en op Facebook. Bij veel regen breken we de les af.
 • Kom 5-10 minuten voor aanvang van de les naar het ‘sportterrein’ voor Cultus Inn en neem daar plaats op een sport plek die zichtbaar is op de grond.
 • Is je les binnen wacht dan even buiten tot je 'groen' licht krijgt om binnen te komen (de ruimte binnen is beperkt, eenmaal in de zaal heb je een ruim vlak tot je beschikking. Ook binnen ben je 5 tot 10 minuten voor je les van harte welkom.
 • Kom lekker sporten (neem geen toeschouwers en/of kinderen mee).

 

Via onderstaande knop is het mogelijk een les te reserveren. Hiervoor is het nodig  een persoonlijk account met wachtwoord  aan te maken.  Als je klikt op je profile kun je zien of je boeking gelukt is (je krijgt ook een mail als je boeking gelukt is.

Belangrijk : gráág een account maken met je NAAM en ACHTERNAAM

 

Binnenkort komt er een nieuw reserveringssysteem...nog heel even geduld.